UÇK’JA ÇLIRIMTARE UA MUNDËSOI LIRIN EDHE SPIUNAVE SI JU JUSUF BUXHOVIČI

UÇK-JA , UA KA MUNDËSUAR LIRINË EDHE SPIUNAVE SI JU JUSUF BUXHOVIĆ

I DYSHIMTË JE TI UDBASH TANJUGISTI JUSUF BUXHOVI , UÇK-JA KRYEVEPRA E KOMBIT

Gazetari i Tanjugit dhe Beta’së pseudohistoriani Jusuf Buxhovi paska sulmuar UÇK’në prap në stilin e urdherdheneseve të tij nga Beogradi.
Ky Isuf marrja ndiqte dikur ilegalet dhe i spiunonte ata te UDB kujtojmë luften e tij kundër shtetit amë Jusuf Gërvalles Hysen Geges,Adem Demaçit LPK UÇK -së zhvillonte dhe zhvillon lufte speciale kundër vlerave kombëtare .

Këtë e kishte larguar si njeri i udbes nga partia vet i ndjeri I.Rugova .

Shikoni mediat surroiste si KTV se si i japin hapesirë për ta fyer luften çlirimtare gjakun e derdhur , e fal atij gjaku sot shëtit i lirë jusuf tanjugi i cili u bë pareli nga libra pa vlera e plagjiatura .

Ata që duhet me mbrojt UÇK në, ish paria e luftes nuk kanë kohë kanë hallë pushtetin e pikërisht këta e rehabilituan Jusuf Tanjugin e sojin e tij madje ju thurin lavde !

UÇK ‘ja është kryevepra jonë e ti Jusuf je fundërrin fosile titiste jugosllave kufome që kundërmon .

Erald Selca

Leave a Reply