Erald Selca , heqja bustit Atë Shtjefen Gjeçovit akt antikombëtar dhe i dënushëm !

A është kjo Kosova shqiptaria që duam !

Jo sepse Kosova ka devijuar duke u berë poligon udbashish talebanesh turqish grekish sllavish .

Sot në Kosoven tonë sulmohet busti babait kombit Skënderbeut , sulmohet hicet busti i kolosit teologjise mendimit shqip Atë Shtjefen Gjeçovit e gjëra tjera të pista .

Të ju vijë turp qeverisë partive institucioneve shoqatave për heshtjen e tyre kundër ketyre fundrrinave mongolo -turke sllave .

Shteti urgjent ti kap kriminelët

Leave a Reply