Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli shkrim për Enver Hoxhen e madh e të pavdekshëm

FIGUREN E NDRITUR SI ENVER HOXHA. ATE E KANE VLERESU GJENERALE SI I MADHI FRANCEZI,CARLS DE GOL…BOTA PERPARIMTARE

Komandanti Legjendar i Luftes Partizane , figura më e ndritshme e kombit, burrështetasi i përmasave boterore,fitimtari i madh i Luftes se Dyte Boterore Enver Hoxha, cilesohej me të drejtë nga udheheqesi legjendar francez De Gol si Nacionalisti më i madh në botë .
Babai i Kombit shqiptar është Enver Hoxha ai terë jetën e tij ja kushtoi çlirimit të atdheut bashkimit kombëtar dhe ndriçimit të kombit tonë .
Enver Hoxha përveç se është nacionalisti më i madh shqiptar , është edhe nacionalisti më i madh që ka njohur bota , ai është vetë shqiptaria .
Enver Hoxha e rriti atdhedashurinë, atë e mishëroj në emrat tona, ai e rriti popullsinë tonë , ai zhduku primitivizmat, anafalbetizmin,semundjet e rrezikshme vdekjeprurese,ai krijoi një nga ushtritë me te forta në botë gjithashtu krijoj edheUÇK-në
Enveri ishte ultranacionalist shqiptar , ai ishte dhe mbetet udheheqesi më i madh shqiptar dhe i njerëzimit , ai ishte lider i pamposhtur. Ai nuk ishte servil, por krenar dhe dinjitoz përherë .
Enveri nuk ja kishte friken askujt dhe në kohën e tij askush nuk guxonte te tallej me shqiptaret , prandaj askush nuk mund ta mohoje historine dhe figuren e ketij udheheqesi madheshtor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *