E.Selca Trimi Enver Hoxha Klein një Avni Rrustem i ditëve të sotme

Populli shqiptar gjithëmonë rrugën e vet në histori e ka ç’arë me shpatë dhe pushkë në duar përballë armiqëve në trojet tona pellazgo-ilire -shqiptare .

Enver Hoxha Klein i takon një familje të arsimuar punëtore dhe atdhetare me civilizim europian , Enveri terë jetën e tij i brymosur me ndjenja atdhetare ja kushtoi kombit në demonstrata në financim dhe si luftëtar emblematik i 4 luftërave çlirimtare në harkun kohor 1998/2015 e sot mbahet peng politikisht rob lufte me bashkeluftetar vetem pse luftuan për barazi liri bashkim kombëtar .

I kujtojme dëshmoret e epopesë së Kumanoves dhe mbarë kohërave , fatekeqesisht nëpër histori atdhetaret janë pakice ne mesin tonë kurse armata e indiferenteve dhe profiterave është i madh

Enveri është djal trim i shkolluar një rilindas i kësaj kohe një Avni Rrustem një atdhetar i dashuruar në historine kombëtare , e lexova dhe rilexova me vemendje paraqitjen brilante të kolosit Enver Hoxha Klein para gjykatave shoveniste sllavomaqedone ishte si epoka para gjyqit e Sylejman Vokshit , ishte si Avniu para gjykatave parasiene .

Enveri thotë jemi luftëtar lirie e jo terroristë jemi në të drejtën tonë token tonë si një nga popujt ma të vjetër në gadishullin ilirik e kontinentin plak europe

Me lane shumë përshtypje shënimet historike kulturore antike të Enverit gjatë procesit gjyqesor të padrejtë .

Ne si komb nuk kemi berë asgjē për këta djem dhe duhet turperohemi , me 9 maj protestuam por ishim pak ishim pak pēr ata qe shkrin çdo gje për Shqipëri .

Ne do angazhohemi në vijimesi për pengjet roberit e luftes te vetmit në Europë .

Deri në drejtësi aktiv do jenë idealistet.

Leave a Reply