Protestë madheshtore në Gjirokastër kundër Provokimeve Greke !

Në Gjirokastër sot u protestua kundër provokimeve Greke

Tubim patriotik: Patriotët tubim në sheshin Çerçiz Topulli për mos lejimin e nazistëve dhe mbështetësve të kacifas!
Me pjesemarrje nga të gjitha trevat sot u protestua kundër provikimeve greke nga Munihu Gjermania kishte ardhur veprimtari kombëtar i LPK UÇK Gezim Osmani , dhe eprori e luftëtari eminent i UÇK Meçan Zotaj me shumë shok .

Te Çerçilli u dha Kushtrimi se Shqipëria ka zot dhe pelegrinazhet greke janë të kota .
Duhet dhe politika jonë të jetë unike atdhetare dhe e pathyshme karshi qarqeve greke serbosllave turkoarabe

Erald Selca

Leave a Reply