E.Selca ju LDK jeni në pushtet nga 89-ta , mos aktroni sikur të kishit qenë opozitë !

Prej pas luftes dytë botërore në pushtet në forma të ndryshme ose ma konkretisht nga viti 1989 , dhe hiqen si “shenjtorë ” sikur nuk kanë qeverisur kurrë me pushtetin paralel ekzilin pas lufte e deri sot !
Mos na fyeni ju lutem ju njohim ju dhe të gjithëve fare mirë !

Leave a Reply