Bekim Jashari me bashkëpuntor nderon Zahirin me shok

Nderimi është i përjetshëm për bijtë e Shqiptarisë. Kujtim dhe krenari për Lajmëtarët e lirisë, Zahir Pajaziti, Edmond Hoxha dhe Hakif Zejnullahu.

Shqiptari i madh e teologu i mirënjohur është shembull në nderim të vlerash sublime kombëtare .

Leave a Reply