Selca :Fetnete Ramosaj ishte shpirti i UÇK -së

Politika dhe populli jonë të mësohen ti çmojnë duan nderojnë njerëzitë meritor për të gjallë të tyre , e jo veç kur të ikin nga kjo jetë ( mos veproni si shkijet që thonë shqipëtari i mirë është veç i vdekur )!
Sonte na u coptua zemra se na iku motra jonë intelektuale patriote luftëtare e UÇK -së eprore e TMK -së shkrimtare studiuse e demaskuse e Serbisë Kriminale motër Fetnete Ramosaj .
Për të gjallë politika dhe shoqëria nuk po i japin vendin meritor dalëzotëseve të atdheut tonë e kur po vdesin një kurorë me lule një ceremoni e harrohet , çdo ditë po na ik brezi i vuajtjeve lirisë nga jeta hallet dertet sëmundjet harresa e mosnderimi shtetëror e kombëtar !
Duani vlerat kombëtare për së gjalli ju lutem kaq e thjeshtë është pa hipokrizi !

E.Selca

Leave a Reply