Opinion nga intelektualja znj.Myrvete Haxholli

Abraham Lincoln ka thene “Shtepia e qare nga brenda nuk mund te qendroje”

Cfare mbeti per neve e shenjte dhe me vlere nga historia jone?

-Skenderbeun e quajtem ”pro serb dhe uzurpator te tokave shqiptare”,
-Nenen Tereze e mohuam qe “ka besuar zotin jo te plote e jo Allahun”,
-Ise Boletinin e Azem Bejten i quajtem “figura tragji-komike, e mercenare me qellime meskine”,
-Presidentin Rugova “tradhetare e kolaboracionist”,
-UÇK-ne “kriminale dhe çnjerezore”,

Krejt keto deklarata dhe shume tjera te ngjajshme per figurat tona historike, derivojne nga soji i pseudo shqiptareve. Per me teper, nga vobektesia atdhetare dhe ignoranca, ka edhe te tille qe besojne dhe arsyetojne keto deformime historike.

Bac na fale! E kena humb rrugen keq😔

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *