Agim Gjeli kandidat i pavarur për Kuvendin Komunal të Fushë Kosovës

Agim Sadik Gjeli është vëllai im binjak, i cili kandidon për antar të kuvendit në Fushë Kosovë.

Agim Gjeli është jurist i diplomuar ne Univerzitetin e Prishtinës.

Si studënt ishte aktiv në Unjonin e Pavarur të Studentve në Prishtinë, ishte aktiv ne gjitha demostratat kundër okupatorit sërb, si student kyqet në Ushtrin Çlirimtare të Kosovës.

Në Ushtrin Çlirimtare te Kosovës, shërbeu në Policin Ushtarake në brigadën 114 Fehmi Lladrovci, dhe kudo që kërkohej.

Pas luftë u inkuadrua në Policin e Kosovës, në gjeneraten e par, ku shërbeu më ndër dhe përkushtim të madh për ruajtjen e rendit e sigurisë per qytetaret e Kosovës.

Puna e ti si epror ne policin e Kosovës,nga kolegët e ti dhe qytetarët vlerësohet lart.

Tani Agimi punon Zyrta i Personelit në administraren e Qendres Klinikës Universitare të Kosovës.

Duke pasur parasysh se Agimi është djal i pregatitur i shkolluar, human i drejt( i fjales) dhe me provoja të ndryshme, kerkoj nga ju miq, ta mbështesni më votën tuaj që zëri i juaj të dëgjohet në Kuvendin Komunal të Fushë Kosovës.

Ftoj, të gjithë shokët dhe miqtë e mi, që kan të drejt vote në Fushë Kosovë, ta votojnë Agimin i cili garon më numër 157 në listën e kandidatëve të pamvarur, per Asamble Komunale në Fushkosovë

N.Gjeli autor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *