Shefqet Loshaj kujton të madhin Sadik Loshaj

Sot 10 vite pa ty, do të kujtojmë me mall e krenari Baba Sadik

Shefqeti e vazhdoj udhën e babait dhe ishte në UÇK luftëtar emblematik me legjendat Bekim Berisha -Abeja dhe Bedri Shala dhe pas lufte është afarist i nderuar dhe nuk i harron shokët e luftës çlirimtare .

Leave a Reply