Fronti Popullor kujton ditëlindjen e patriotit Remzi Hoxha

Sot ka ditëlindjen heroi i kombit, Remzi Hoxha.
Figurë e lavdishme kombëtare , mbështetes i fuqishëm i lirisë , çlirimit dhe Bashkimit Kombëtar .
Dihet historia e tij tragjike dhe zhdukja që ju bë nga regjimi i viteve 92/97 !!!!nga regjimi Berishian.

Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli një kohë ishte shok dhe bashkëveprimtar me Remzi Hoxhen.

JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *