ADEM DEMAÇI TMERRI I FUNDËRRINAVE GJAKËPIRESE TITISTE

Gjiganti Adem Demaçi halë në sy për Titistët si Jusuf Buxhovi dhe Kaçusha Jashari

Për Adem Demaçin , ju jeni askushi pseudohistoriani Jusuf Buxhovi agjenti i ish Jugosllavisë dhe ti znj.Kaçusha Jashari eksponente e lartë e LKJ -së dikur dhe politikane e viteve 90 -ta e 2000-ta e berë madje deputete nga ish strukturat e luftës çlirimtare !!!

Këto ditë ka filluar një fushatë e paparë kundër Gjigantit Kombëtar Adem Demaçi disidentit më të madh që ka njohur bota , kryeshqiptari Adem Demaçi edhe i vdekur fizikisht i tremb fosilet jugosllave dallkaukat naivet si Jusuf Buxhovi , Kaçusha Jashari e bashkëmendimtaret e tyre .

Fal Adem Demaçit u mbajtë gjallë fryma kombëtare nën pushtimin mizor jugosllav , baca Adem ky Gjigant i përmasave botërore ishte institucion në vete që kurri nuk luftoj per poste po për komb dhe unitet për liri emancipim dhe Bashkim Kombëtar .

Ishte pikërisht baca Adem që na mësoi që të mos hakmirremi që mos të urrejmë ani pse atë e luftonin aparati propagandistik jugonostalgjik dhe ai pacifist pa meshirë me gazetat e tyre antikombëtare punë të cilen e bëjnë dhe sot !

Ky popull nuk e ka merituar me pas Adem Demaçin , ne jemi shoqëri e poshtër dhe e degjeneruar ku me shumë çmohen askushat fajdegjinjet putanat e politikes se kryevlerat kombëtare si baca Adem

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *