Amir Rrahmani ylli i Seria A

Amir Rrahmani ylli i Drenices , futbollit shqiptar tash emër dhe në futbollin ndërkombëtar atë italian te kampioni i njëfishtë italian Verona skuader mesatare e SERIA A , po që sivjet po shfaq lojëra fantastike si Rrahmani ashtu edhe Verona në një kampionat tejet të vështirë si Seria A .
Amiri është shembulli i talentit të madh por dhe puntorit të madh e të jashtëzakonshem .
Karriera e tij është për film , po aq sa e Marash Kumbulles , Milot Rashices Th.Strakoshes E.Hysaj
Futbollist i kalibrit botëror , dhe tejet i vlerësuar nga Analistet e njohur italian si Lele Adani , Fabio Capello , G.Biasi , dhe shtypi tashme Amiri është idhull te Verona e i tillë do jetë dhe të Napoli e përfaqësuesja e Kosovës .
Talentat e futbollit nuk dalin vetëm nga Afrika dhe Amerika Latine , po edhe nga Kosova Shqipëria e viset e saj me mërgatën .
Tash do ishte mirë të ishim të gjithë pjesë e Kombëtares sepse vetëm të bashkuar sjellim rezultate dhe jemi faktor , e ne duhet të mburremi me Taren , Amirin Kumbullen etj kolonin shqiptare në SERIA A , po edhe në liga tjera elitare .
Dikur kishim një Bogdan , Tare në Seria A e sot kemi shumë të tillë e kjo është vitrina e futbollit shqiptar .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *