Valon Murati kujton Bedri Bajramin -Bedin

Sot u bën 21 vjet pa Bedri Bajramin – Bedin, shembull për shokët, një shpirt i madh njeriu, luftëtar e komdandant i radhëve të para të UÇK-së. Do të mbetet përherë në kujtimin e popullit shqiptar dhe në themelet e lirisë së Kosovës. I përhershëm qoftë kujtimi për ty shok dashur.

Leave a Reply