A.Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor ngushëllon familjen e Heroit Afrim Zhitia për vdekjen e bac Osman

Fronti Popullor dhe Kryetari i saj Agim Xhigoli kanë ngushëlluar familjen e madhe atdhetare Zhitia për vdekjen e plakut bac Osman Zhitia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *