A e meritojmë lirinë ne ?!

Sonte te stacioni i autobusave te Xhamia e Llapit në Prishtinë , e gjeta të rrëzuar shenjën e rrugës me emrin e Heroit Kombëtar Kolosit të Karadakut dhe UÇK-së Abdullah Tahiri nga shofer të papërgjegjshëm idiot e antikombëtar të cilet mandej nuk e kanë marrë mundin as ta vendosin në pemë , unë e vendosa në pemë tepër i mllefosur sepse këso rastesh kam pa dhe Gjakovë e fshatra e qytete tjera kudo në trojet tona .
Vallë e meritojmë lirinë ne , duke i fyer dëshmoret edhe përsëvdekuri .
Policia të shikoj kamerat përreth dhe të zbuloi autorët qelbësirat e ndyra !

E.Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *