Bashkia e Tropojes nderon Adem Jasharin

Nderimi eshte pak per Heroinen e Vendlindjes tone Zarife Hasanaj,ushtaraken e cila flijoi jeten e saj ne misionin e NATO-ne ne Letoni.
Zgjodhem nje dite te veçante 5 marsin,diten e epopese se UÇK-se kur Tropoja i akordon mirenjohje Familjes Jashari te nderojme me shume veneracion e krenari dhe vajzen heroine te Tropojes.Nje koiçidence qe ne fakt eshte shume kuptimplote.Homazh per Zarife Hasanaj dhe nderim per familjen e saj qe e rriti dhe e brumosi me guximin njerezor dhe besimin hyjnor te liria.
Neser te gjithe se bashku per te perkujtuar vlerat e kombit tone!

Tropojatenderon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *