Veprimtari shquar kombëtar Arben Krasniqi uron fëmijët me një shkrim emotiv me rastin e 1Qershorit

Gezuar festen 1 Qeshorit, femijet e njerezve te thjeshte dhe te ndershem.

Me rritjen e fëmijëve në rruge duke kërkuar lëmoshë dhe duke injoruar drejtat e tyre, duke shkëput shpresat per jetë te një fëmije te pafajshëm nuk shpresoj që në një të ardhme te mirë do të ketë Kosova. Fatkëqsisht siq është përhapur në institucionet e Kosovës kjo epidemi e vjedhjes që do te ju lë trashigim edhe brezave te ardhëshëm. Politikanet, ministrat e ardhëshmë do te jen femijët e qeveritarve.

Arben Krasniqi është lexues të nderuar luftëtar i oreve të para të UÇK-së dhe kuader i LPK -së dhe Enverist i përbetuar prandaj lufton për barazi e drejtësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *