Astrit Huskaj Kryetar i OVL UÇK -së në Amerikë kujton Epopen e UÇK -së

LAVDI EPOPES SË JASHARAJVE

Tradhëti nuk është vetëm te jesh kundër atdheut, luftës së UÇK-së, dhe mosmirnjohes ndaj gjakut deshmorve.
Tradhëti ështe dhe te heshtesh të mos mbrosh te drejten, gjakun e derdhur
dhe sakrificen e luftëtarve.
Lavdi deshmorve & Epopes së UÇK-së!

Ju na kthyet Dinjitetin ju na kthyet Shpresen dhe besimin në lirin e Atdheut ju jeni emblema e lirisë
Lavdi Familjes Jashari Lavdi komandantit legjendar

LAVDI UÇK së
Krytari I OVL UÇK së për Amerikë
Astrit Huskaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *