Nga aktivitetet e OVL UÇK -së Pejë

Në këtë ditë dhembje e krenarie, në përkujtim të Epopesë së UÇK-së dhe rënies së Komandantit Legjendar Adem Jashari dhe familjes së tij të gjerë, nderuam Dëshmorët e Kombit.
Pas homazheve u bashkuam në koktej rasti, ndërsa nesër me 7 mars, ora 18:00 në Gllavica (mes Vranocit dhe Buçanit) do të ndezet zjarri në kujtim të shpërndarjes së zjarrit të lirisë anekënd Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *