Luftëtarja e UÇK -së Fidajete Spahiu nderohet nga Presidenti Thaçi

Në terë historinë tonë kombëtare nga Mbretresha Teutë e deri sot të sportistja Majlinda Këlmendi femra jonë ka qenë shtyllë e kombit përparimit .

Edhe në luftën e lavdishme çlirimtare u dëshmua kjo gjë ku patem shumë heroina të rëna e të gjalla , të cilat me të drejtë i nderoi shkelqesia e tij Hashim Thaçi .

Me urdhërin Shote Galica u nderua luftëtarja e nderuar Fidajete Spahiu luftëtare në ZOD , dhe bashkëshorte e luftëtarit të madh Mehmet Mehmeti .

Urime Heroina të gjalla , mburremi me ju 🇦🇱

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *