Fronti Popullor në Ferizaj kujton 78 vjetorin e themelimit të PKSH nga Enver Hoxha i lavdishëm

Sot Fronti në Ferizaj , Kryetari Agim Xhigoli me bashkëpuntorë nga mbarë trevat etnike dhe me sekretarin shokun Erald Selca kujtuan me nderimin më të madh më sublim më fisnikë 8 Nëntorin diten e themelimit të partisë PKSH mu në zjarrin e luftes kunder okupatoreve nazifashiste , kjo parti u formua nga Komunistet shqiptar në krye me njëshin Enver Hoxha nder i kombit ati i kombit çlirimtar e arkitekt i atdheut ??

Leave a Reply