Foto Historike e Heroines së gjallë të UÇK-së Mirvete Hasani

Bashkëluftëtarja jonë Heroina e UÇK-së motra jonë Mirvete Hasani , jo vetëm që i jepte armikut serb plumba po ajo edhe gatuante bukë për bashkëluftëtaret dhe popullaten .
Kjo Heroinë dha kontribut të madh dhe në TMK
Të tilla janë Heroinat 🇦🇱🇦🇱, këto janë ajka e Kombit Mirvetja , Sanije Rexha , Majlinda Këlmendi , Distria Krasniqi , Dua Lipa etj e kurrsesi nuk janë heroina politikanet askushe !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *