Kushtrim Nimonaj i kalofsh shekujt vëlla i Çlirimtarëve 🇦🇱✊

I dashur shok e vëlla Kushtrim , urime ditëlindja jote e 35 -të i kalofsh shekujt vëlla i çlirimtarëve i Naimit Hero, i bac Sylë vëlla i imi biri i madhit bac Metë e nēnelokes sonë .

Edhe lufte në vitet 1998-99 si fëmijë ishe me ne çlirimtaret duke na afruar një gotë uji njē cop buke la një rrobë jep fishekë .

Sot ti me nder dhe punë po mbanë familjen e po nderon familjen .

Urime vëlla Kushtrim , përqafime nga Prishtina -Shqipëri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *