Reifenservice Elshani shembull i punës cilësore

Bashkëatdhetari ynë z.Hysni Elshani nga Baica e Drenasit Drenicës martire është një nga mërgimtaret më atdhetar më human dhe më puntor në Gjermani .

Servisi i tij i është nga më të mirët , dhe korrektët në lëmin e automjeteve gomave montimit riparimit etj

Z.Hysni Elshani jeton me djersë ballit dhe me biznesin e tij mban dhjetëra familje , pra një ambasador i punës i vlerave i cili nuk e harron familjen dhe atdheun kurrë ??

Leave a Reply