Arben Krasniqi kujton me emocione Bashkëluftëtaren Fetnete Ramosaj

NJE VIT SHKOJ PA TY FETNETE
Ti hyre në përjetësi dhe ‘ju bashkove shokëve dëshmorë.
Per një vit tu bashkuan ne perjetësi një numer i madhë i bashkëluftarve.
Por ti ndoshta nuk ke degjuar, nuk ishe këtu, dhe jo shumë larg, aty e ke, Qerimi Kelmendin (Shpirtmadhin), na e vran në prit në pabesi dhe e dogjen shokun më të mirë.
Lavdi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *