Të ndihmohen Trojet e okupuara

SHQIPËRIA DHE KOSOVA TË NDIHMOJNË KOSOVEN LINDORE DHE VISET TJERA
Dy shtetet shqiptare Shqipëria , dhe Kosova me të gjitha kapacitetet e tyre politike , ekonomike logjistike njerezore të ndihmojnë Kosovën Lindore në përballimin e Koronavirusit , të ndihmohet Presheva , Medvegja dhe Bujanoci dhe poashtu Malësia në Mal të Zi .
Është detyrim patriotik dhe njerëzor , ta ndihmojmë njëri tjetrin në këto sfida të rënda që po na presin .
Serbia , po i ndihmon 2% serb në Kosovë terë jetën e tyre , madje dhe unmiku e qeveritë tona me taksa tona po ua paguajnë atyre ujin dritat tatimin që 20 vjet !!

Trojet tona nën pushtimin malazez ,serb , maqedon grek duhet mbështetur me çdo mundësi .

Urgjentisht të veprohet në frymë kombëtare dhe atdhetare , në ndihmë njeri tjetrit .

Duhet të jemi një me vepra e jo llafe të kota e demagogji .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *