Njoftim nga Qendra për Promovimin e të drejtave të Grave në Drenas

Qendra për Promovimin e të Drejtave të Grave në Drenas ka pranuar pako ushqimore nga z.Hysni Elshani znj.Nixhare Elshani për antaret e qendrës te cilat po ballafaqohën me pandemin Covit19 dhe me kushte të vështira ekonomike gjatë ketyre ditëve.
QPDG është falenderuese dhe mirënjohese ndaj z.Hysni Elshani dhe znj.Nixhare Elshani për ndihmen dhe mbeshtetjën e të mbijeturave.

Po ashtu portali JaninaPress njofton lexuesit se z.Hysni Elshani tash sa dekada me mund e djersë është në shërbim të kombit dhe humanizmit 💗🇦🇱

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *