Pajtimi i Gjaqeve ndihmoi UÇK-në ta luftoj me fortë Serbinë

Pajtimi i Gjaqeve dhe ngatërresave ndërshqiptare , i parapriu luftës së lavdishme të UÇK-së .
Mirënjohje e madhe bac Antonit , dhe rinisë progresive të kohës për patriotizmin e tyre .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *