Agron Muslijaj kujton vëllezerit dëshmor me shokë të rënë për liri e Shqipëri

Sot, me 9 Maj 2020 bëhen 21 vite nga rënia e vëllezërve Shemsi,Bajram,Azem e Bekë Muslijaj, Rifat e Ukë Beqiraj dhe Lan Dobra.
Gjithmonë do të jemi krenar me ju.
Lavdi të përjetshme gjithë dëshmorëve të kombit!

Kujtojmë se kjo familje i dha kombit shumë në luften e shenjtë të UÇK-së

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *