Fronti Popullor :Pa dënimin e Gjenocidit pansllavist paqe nuk ka !

Fronti Popullor sot zhvilloi homazhe në Reçak , dhe nderoi martiret tanë dhe dëshmoret e UÇK -së si Vezir Jasharin .

Fronti Popullor thekson se nuk mund flitet për paqe dhe stabilitet pa u dënua gjenocidi serbomadh dhe i çdo pushtuesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *