Arben Krasniqi kujton Bashkëluftëtarin Agron Rrahmanin🇦🇱✊

AGRON RRAHMANI, 22 VITE TE PERJETËSISË TENDE

Agron Rrahmanin, e kam takuar për herë të parë ne Shqiperi në vitin 1997.
Per ta njohur Agronin, nuk ishte e nevojshme të takosh disaher, mjaftonte një her për ta kuptuar se ishte njeri nga djemtë më të disiplinuar, më trimat, njeri i fjalës dhe i besës
Andaj UDB-a titiste, për ta vrarë Agroni, kishte ngritur dhe pergaditur tër aparatin shtetror kriminalistik dhe spiunët e udbashë.
Lavdi Heroit Agron Rrahmani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *