Intelektualit Labinot Këlmendi i pranohet Doktoratura nga Zagrebi me renome botërore

Nê kohê pandemie
udha e shkronjave nuk ndalet…
Amaneti i gjyshit po realizohet…
Doktoratura e birit Labit nê Zagreb u aprovua nga Senati i Fakultetit nê Zagreb…keshtu shkruan në profilin e tij në facebook Agim Sadri Këlmendi .

Lexues të nderuar kjo familje emblematike kombëtare , ishte dhe mbetet shtyllë e arsimit vater diturie e çerdhe e shqiptarizmes .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *