Fronti Popullor -Të zbardhet Fati i Ukshin Hotit dhe të pagjeturëve

Fronti Popullor apelon qe Serbisë ti bëhet trysni për të pagjeturit dhe Mr.Ukshin Hotin .

Kjo temë nuk guxon të kaloj në heshtje si dhe dëmet e luftës nga Barbaria Serbe .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *