Fronti Popullor ngushëllon familjen Gashi për vdekjen e veprimtarit Xhemajl Gashi

Fronti Popullor me seli në Ferizaj , me hidhërim mori lajmin për vdekjen e veprimtarit të çeshtjes sonë kombëtare ish të burgosurit politik shokut Xhemajl Gashi i cili ishte mësimëdhenës dhe armik i Jugosllavisë kryekriminale Titiste .

Qoftë e paharruar jeta dhe vepra e tij në shërbim të kombit e atdheut 🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *