E.Selca :Ju Zaev dhe sllavomaqedonet nuk vleni pese pare për ne shqiptarët

Ju Maqedonet nuk vleni pesë pare Zoran Zaev

Pioneri i Kryekriminelit Tito Zoran Zaev Kryetar i LSDM-së ish kryeminister ju maqedonet pa identitet mirëfilltë kombëtar , gjuhësor etj ju populli artificial i Titos ju nuk vleni pesë pare .

Ju jeni askusha për shqiptarët si ju si Partia e Nikolla Gruevskit azil në Hungari , ne jemi autokton ju ardhacakë ne jemi fisnikë ju jeni mizor dhe barbar ore të paidentitet .

Ju vuani nga komplekset e inferioritetit përballë nesh , ne kur të duam e coptojmë IRJM e dikurshme sot RMV me Bullgaret po të duam dhe mendoj se vetem krijimi i shteteve etnike është zgjidhja e duhur .

Shqiptar mos u mashtroni nga rrenat dallaveret sllave nga ata që ju prekin identitetin kombētar , stop partive sllave asnje votë për ta .

E di jeni të merzitur me partitë tona , po ma mirë prap ti votojmë njerëzitë tonë votoni me te miret ne partitë tona .

Zaevi e maqedonasit duhet ta dinë se me shqiptaret nuk mund ti nëncmoj njeri ose shikoj si njerez rangut ulët .

Ne duhet të rrisim vetëdijen kombëtare e qytetare për të mirën tonë në trojet tona , shqiptaret duhet punojnë për Bashkimin Kombëtar me çdo kusht dhe për dinjitet mbi të gjitha .

Ua kemi treguar me luftë maqedoneve kush jemi , le të ua tregojmë dhe me paqe nese duan kush jemi gjithmonë nese bashkohemi dhe lemë inatet , nderskamcat !

Kur ne kishim mbretereshën Teuta , ju nuk ishit asgjëkundi !!!

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *