Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor reagon kundër fushates anti UÇK!

Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli në një prononcim për portalin JaninaPress reagon ndaj fushates sistematike të disa analisteve kundër UÇK-së .

Z.Agim Xhigoli, thekson se pa luftën e gjakun e derdhur pa sakrificen e UÇK-së Kosova nuk do çlirohej kurrë nga Serbia Fashiste .

Fal luftes sonë thotë z.Agim Xhigoli UÇK-së e cila ishte ide e Enver Hoxhes së madh me armet e tij luftuam dhe oficeret e tij u trajnun kuadrot tona .

Me luften tonë të drejtë krijuam aleat NATON SHBA .

Të gjitha ata zera qe jane kunder vlerave kombëtare janë antikombëtarë dhe vlerat duhet mbrojtur me ligj thekson ish luftetari i njohur i UÇK Kryenveristi Agim Xhigoli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *