Fan Noli ky Gjigant i Kombit tonë dhe njerëzimit-Erald Selca

139 Vite me parë lindi Fan S.Noli një nga kokat më gjeniale në historinë tonë kombëtare , një shkrimtar i kalibrit botëror , përkthyes i kryeveprave botërore , poliglot teolog historian burrështeti e patriot i jashtëzakonshëm një nga figurat më të mëdha kombëtare në terë historinë tonë kombëtare .

Fan S.Noli është një kryevlerë kombëtare , një nga idolet e rinisë sime dhe formimit tim njerëzor dhe kombëtar .

Fan Noli e çmonte lart Enver Hoxhen lavdimadh po aq sa Skendërbeun dhe çdo personalitet meritor kombëtar .

Gjeniu Fan Noli ishte dhe mbetet nderi i kombit tonë vula jonë në botë si njeri i progresit e dijes atdhedashurisë emancipimit

E.S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *