Sali Krasniqi-Hero i Gjallë i Kombit Shqiptar

Në kohën kur Gjuetia e shtrigave nga qarqe shqipefolese dhe ruso-serbe vazhdon kunder krenarisë mbarëkombëtare UÇK-së ne duhet kujtojme me nderim gjithmone historin deshmoret invalidet veteranet njerezit e sakrifices .

Hebrenjët janë të fortë se janë atdhetar dhe punëtor , e ne jemi siç jemi !

Dr.Shkencave të Ekonomisë z.Sali Krasniqi nga nje familje e shquar kombëtare dhe puntore , është modeli ma i mirë i atdhetarit te madh trim ne lufte e shkuar trimi me plagë në trup , hero i gjallë që ndjek rrugen e deshmoreve .

E gjejmë në ndihme popullit aty ku punon në Bashki (Komunë) Pejës , e gjejmë në tubime deshmoresh në pastrime lapidaresh e varrezash deshmoresh me rini perparimtare e gjejme kudo në shërbim të Shqipërisë në shërbim të vlerave dhe atyre të dalezotses se atdheut UÇK-së e cila e mundi deboi dhe poshteroi okupatorin ç’njerezor jugosllav .

Sali Krasniqi në luftën e lavdishme çlirimtare dhe në paqe mbetet shembulli me i mirë , të gjithë luftëtaret e lirisë janë ajka e kombit njerëz që benë Epokë .

Pa UÇK-në deshmoret plaget e Saliut me shok e shoqe pa veteranet pa luften tonë liria nuk do vinte kurrë , andaj të çmojmë kryevlerat kombëtare e të përulemi para tyre🇦🇱🇦🇱

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *