Kryeimami i Besianes dhe atdhetari eminent Bekim Jashari uron Ameriken

Urimet me te perzemerta per Kombin dhe qeverine e Shteteve te Bashkuara te Amerikes me rastin e 4 Korrikut dites se pavaresise.
Qofte e perjetshme dhe e bekuar miqesia Shqiptaro-Amerikane🇦🇱🇺🇸

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *