UÇK -JA DHE HASHIM THAÇI JANË KRENARIA E KOMBIT

UÇK-ja dhe Shefi i saj Hashim Thaçi do dalin triumfator përballë padrejtësive ndërkombëtare të cilat e gjykojnë viktimen dhe jo agresorin serbomadh .

UÇK-ja është një nga Kryeveprat e Kombit tonë dhe Hashim Thaçi si një nga themeluesit aksionistet e parë drejtuesi i saj politiko -ushtarak do dal triumfator edhe në këtë sfidë siç ai ka dal gjithmonë triumfator Gjarpëri famëmadh i UÇK -së tmerri i okupatorit serb prejë dekadash nuk thyhet dot nga asnjë sfide sepse ai dhe UÇK ja kanë zhvilluar luftë të drejtë me karakter çlirimtar e kombëtar kundër hordhive karpatiane serbomedha .

Ashtu siç kanë dal faqebardhë Fatmir Limaj me shok , Ramushi me shok e qindra bashkëluftëtarë tjerë edhe Thaçi dhe Veseli do dalin triumfator sepse ata janë truri i luftes sonë janë ata që e vazhduan luften çlirimtare deri në liri .

Pa UÇK në Serbia ende do ishte në Kosovë , dhe pikërishtë UÇK ja me aleatë e ruajten popullaten tonë nga zhdukja nga faqja e dheut sic mundohej Serbia .

Asnjë Ushtri në botë nuk ka qenë me korrekte se UÇK , dhe asnjë Ushtri në botë nuk është sharë fyer përndjekur me shumë se sa UÇK nga qarqe shqipefolese kuzhinat serbo-ruse e europiane filoserbe po kjo veç na motivon nuk na thyen dot ne sepse UÇK respektoj cdo zakon lufte e norme nderkombëtare e Serbia okupatori qindravjeçar ka kryer mizorite me te pashembullta që njeh njerezimi mbi ne .

Duke u gjykuar kreu i luftes ,duke u akuzuar bartesit e luftes po tentohet te denigrohet lufta çlirimtare e popullit tonë shtreses atdhetare .
Janë te uleta tendencat me thane po akuzohen individet , jane qyqarllek maskarallek antikombetarizem , ruajuni o nje pjese e popullit mos koriteni e mos i turpëroni brezat e tere pas juve !

Vlerat e UÇK dhe ato kombëtare e ka për detyrë patriotike ti mbron çdo shqiptar , si bashkëluftëtar e bashkëveprimtar i dikurshem me Hashim Thaçin , Lulin etj jam i kenaqur se si e drejtuan luften për liri dhe besoj verberisht ne motivet e tyre patriotike e kombëtare .
Unë besoj në heroizmin dhe nderin e çdo luftëtari dhe Eprori të UÇK -së

Rroftë UÇK
Lavdi Dëshmorëve
Rroftë Shqipëria 🇦🇱✊
Poshtë mbetjet e armiqëve dhe gjyqet e turpit të Europes proserboruso-greke , gjyq duhet ketë vetëm për Serbinë vrastare e jo për Çlirimtaret e dinjitetshëm e ballëhapur !

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *