Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli :Hashim Thaçi do i kalon dhe këto sfida me shok

Kryetari i Frontit Popullor me seli në Ferizaj Agim Xhigoli në një bisedë me portalin JaninaPress thotë se Presidenti i Kosovës ish Shefi UÇK Hashim Thaçi do e kaloj kete sfide sebashku me Kadri Veselin e çdo bashkëluftëtar tonin dhe ne si Front jemi me ta në misionin tonë të drejtë .

UÇK-ja ishte ushtria me e ndershme në botë , kurse ajo okupatore serbe me e poshtra në botë ky është dallimi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *