Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor reagon në mbrojtje bashkëluftëtarit Ali Ahmeti

Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor ne emrin e tij dhe mbarë enveristeve frontist i ofron mbështetje dhe përkrahje kryetarit BDI Ali Ahmetit nje nga kokat e ilegales LPK UÇK

Poshte Gjykata Speciale

Rroftë UÇK

Rroftë Shqiperia 🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *