Kryetari i Frontit Agim Xhigoli kujton Bekim Berishen Aben dhe Bedri Shalen me bashkëluftëtarë

Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor ka kujtuar trimat koloset strateget e medhenje te UÇK se Bekim Berisha Abeja , dhe Bedri Shalen te renë ne luftime me armikun serb me 10 Gusht 1998 në Junik .

Në ketë beteje rane dhe Elton Zherka e Permet Vula .

Lavdi 🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *