A ka më turp se studentet dhe profesoret e sotem nuk e dinë rolin e Gjigantit Hasan Prishtina!?-Erald Selca

A ka ma vdekje e mjerim se 70 % të studentëve të UP HASAN PRISHTINA , nuk e dinë kush ishte patrioti i zjarrtë Gjiganti, dhe intelektuali Hasan Prishtina i cili u flijua për Shqipërin Etnike , të paditur i kemi dhe”profesoret”
Kjo gjë duhet shqetësoj të gjithë , analfabetizmi kolektiv masiv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *