Bahri Fazliu -Truri i LKÇK -UÇK-së opinion nga Erald Selca

Bahri Fazliu dhe Dëshmorët kanë vetëm ditëlindje
Si sot 49 vite me parë lindi një nga figurat me frymëzuse me kolosale kombëtare i madhi BAHRI FAZLIU, të cilin në shumë shkrime të mia e kam quajtur me të drejtë një QEMAL STAFË i ilegales LKÇK ku ishte truri dhe vet famëmadhes UÇK-së

Intelektuali, shkrimtari poeti militanti e organizatori i lavdishëm Bahri Fazliu është shembulli më i mirë se ndonese në moshë të njomë rinore ai i brymosur nga familja e tij atdhetare dhe Historia e Lavdishme e Skenderbeut , Rilindjes Çerçiz Topullit Avni Rrustemit Fan Nolit të madh dhe Babait të Kombit ENVER HOXHES , Adem Demaçit etj ai pa rreshtur punoj shkroi luftoj armikun jugosllav dhe mbetjet e tij

Bahriu gjithë jetën e tij punoi për Çlirim se Çlirimi ishte ai vet , punoi për Bashkim se Bashkimi ishte ai vet punoi për liri se liria ishte vet .

Është e pavdekshme jeta dhe vepra kolosale e militantit trurit Eprorit lavdimadh të UÇK -së Bahri Fazliu-Gezimit 🇦🇱✊

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *