Një popull që injoron gjakun e derdhur luftën e tij , ai popull keq i ka punët !

Lexova me vëmendje se si një gazetar të huaj amerikan në një lokal e kishin qerasur , edhe mirë kanë berë po atij i kishin thenë kjo o ma e pakëta se ju na keni çliruar !!!
Edhe për një çast mendova se si ne luftëtarëve të UÇK -së nuk na nderoi kurrë askush kështu pas lufte , mandej nuk u nderuan kurrë as pasuesit tonë ish TMK dhe FSK !
Kjo dmth që ky popull nuk e çmon gjakun e mijëra dëshmorëve nuk respekton mijëra martir , nuk çmon gjymtyret e humbura të invalidëve luften tonë kundër Serbisë fashizoide .
Ky popull shumica mendon që liria piku nga qielli na solli dallëndyshja lejleku nato apo Shba .
Mjerë ai popull që mohon sakrificat e tij, le që nuk jemi nderuar nga një pjesë e madhe po jemi fyer nënçmuar e poshtëruar .
Megjithatë nuk ka problem , ne u sakrifikuam e sakrifikohemi prap për çeshtjen kombëtare

Leave a Reply