Komandant Bajrush Gashi-Baruti figurë eminente e UÇK-TMK-së

Kur thirri atdheu nuk mendoi dy herë Heroi i gjallë bashkëluftëtari ynë vëllau ynë z.Bajrush Gashi Baruti duke lenë jetën luksoze milionat duke ardhur herët 98 në UÇK, doren zemër treva e Rahovecit me rrethinë ka kontribuar shumë pakufi për kombin dhe familja e Bajrushit ishte shtyllë e luftes drejtë kunder bishave serbe.

Komandant Baruti ishte epror me nam dhe i respektuar nga vete i madhi Tahir Sinani , Indrit Cara etj sot dëshmor të kombit tonë .

Komandant Baruti gjithë jetën kombin e pati të parin dhe paslufte me trimat e UÇK ruajti popullin nga ruset , dha kontribut madh në rindërtim vendit në TMK dhe kurrë nuk u thye as nga padrejtesitë sepse ka vlera pakufishme .

Jeton dhe punon me nder është person që e ka ndarë buken e gojës për shumë bashkëluftëtaret andaj është hero i gjallë , për mua shokët e luftës janë të shenjtë e i cmoj pafund

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *