Mentor Retkoceri Legjenda e UÇK-së (Foto)

Deshmori Mentor Retkoceri me njesin e tij elitare „Komando“, Llapashticë Janar 1999!Zona Operative e Llapit e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës .
Koha kur hahej pasuli ka një kokerr ne disa nuk e harrojmë kurrë !
Lavdia e nderimi u takon dëshmorëve dhe idealistëve 🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *